Krachtsessie

Door Leon Augustijn, 28 april 2024

Krachtsessie is een eenmalige psychologische sessie waar innerlijke kracht centraal staat. Tijdens deze sessie wordt gefocust op het versterken van persoonlijke kracht, zelfvertrouwen en veerkracht.

Het doel is om personen te helpen hun innerlijke kracht te ontdekken en te benutten.

In slechts één sessie, die ik een krachtsessie noem, hervind je je motivatie. We gaan opzoek naar jouw innerlijke kracht. We werken samen aan het omgaan met angst voor afwijzing en het omgaan met afwijzing. Met behulp van een visualisatie die ik voor je maak, kunnen ingesleten mechanismen zichtbaar worden. Het verkennen en begrijpen van deze mechanismen is een belangrijke stap in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Zo werken we samen aan het versterken van je zelfvertrouwen en veerkracht.

0 reacties

Een reactie versturen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook …

Als mijn woorden negatieve impact hebben

Ik startte mijn schrijfreis een goed jaar geleden. Naast het schrijven aan mijn boek, ben ik ook gaan bloggen. Ik weet nog goed dat mijn allereerste blog ging over dat ik me als vader terugtrok. Een heftige beslissing, maar uit liefde genomen.

Dat zal ze leren, daar in Qatar!

Geen versierde straten. Ook heb ik niemand voorbij zien komen in oranje tenue, en het dronkemansgelal na de overwinning van Nederland op Senegal gisterenavond, bleef ook achterwege. Desalniettemin kan de start van het WK voetbal je niet ontgaan zijn. Ik ken werkelijk niemand die geen mening heeft over dit toernooi. Waarom zou ik dan überhaupt een column aan dit onderwerp wijden?